Concert topduo Gerwin van der Plaats en Clara de Vries

LEMELERVELD – Clara de Vries (zang) en Gerwin van der Plaats (orgel/piano) verzorgen op zaterdag 31 augustus om 20.00 uur een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Tijdens dit concert, getiteld ‘Duo Bijzonder Top’, nemen zij het publiek mee op een muzikale reis. Van Ave Maria tot Over the Rainbow.

Gerwin van der Plaats is dirigent van het Kamper Mannenkoor Door Eéndracht Verbonden. Verder begeleidt hij geregeld koren. Hij zal deze avond zowel op het Monarke orgel als op de piano spelen. Clara de Vries zong onder andere bij de Nederlandse Opera, trad op bij het Holland Festival en werkte bij het Onafhankelijk Toneel in Rotterdam. Ze werkte mee aan radio- en televisieprogramma’s en is te horen op diverse cd’s, zowel solistisch als in koorverband.

Op het programma staan onder andere: Connonade (C. Balbastre), Ave Maria (Fr. Schubert), Premiere Valse (A. Durand) en Over the Rainbow (E.Y. Harburg/H. Arlen).

Reserveren kan via tel. 0572-371838 (Huetink), e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt 15 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Voor het volledige programma zie: staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.