Concert Canadese organist

LEMELERVELD – Op zaterdag 10 augustus geeft de Canadese organist André Knevel een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. André Knevel is al jarenlang een graag gehoorde gast op het Monarch orgel, tijdens zijn zomer-concerttournee door Nederland. Op het programma staan onder meer werken van Bach en Felton. In 1975 emigreerde André Knevel naar Canada, waar hij in St.Catharines, André Knevel heeft zijn orgelstudie voortgezet bij Dr. John Tuttle, orgeldocent verbonden aan de Royal Conservatory in Toronto. Deze heeft André opgeleid voor orgeldiploma B. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 13 euro per persoon, dat is inclusief koffie of thee met koek en een hapje en drankje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.