Computercursussen in bibliotheek Raalte

RAALTE – In de Bibliotheek Raalte starten binnenkort twee laagdrempelige cursussen op het gebied van computergebruik. Het gaat om de cursussen Digisterker en Klik&Tik.

In de cursus Digisterker leren deelnemers hoe ze kunnen zoeken naar informatie over overheidsdiensten en hoe een DigiD werkt. Wie wil meedoen, moet al een klein beetje met een computer overweg kunnen. De cursus gaat van start op donderdagochtend 5 september en bestaat uit vier lessen. Echte beginners op de computer zijn welkom bij Klik&Tik. Deze cursus start op dinsdagochtend 3 september en bestaat uit tien lessen. Per cursus bedragen de deelnamekosten 15 euro.

Voor aanmelding zie staging2.bibliotheeksalland.nl of bel 0572-363637.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.