Home / Algemeen / Burgemeester Dadema bezoekt oudste inwoner van gemeente Raalte

Burgemeester Dadema bezoekt oudste inwoner van gemeente Raalte

RAALTE – Bernard Mulder heeft de respectabele leeftijd van 104 jaar bereikt en is daarmee de oudste inwoner van de gemeente Raalte. Voor burgemeester Dadema is het inmiddels een goede gewoonte geworden om ieder jaar langs te komen op de verjaardag van dhr. Mulder.

Hij woont sinds 2010 in Het Wooldhuis in Heino en heeft het daar goed naar zijn zin. Na een terugval in zijn gezondheid eerder dit jaar, is hij toch weer aardig opgeknapt. “Het gaat wel minder. Ik kan wel merken dat ik een dagje ouder word”, zegt dhr. Mulder steevast. Toch is hij niet te oud om langs te gaan op de Pompdagen in Heino. Hij geniet nog volop van dit soort uitstapjes.

Zijn verjaardag krijgt een extra feestelijk tintje door de geboorte van zijn achterkleinzoon Sasha Mulder op dezelfde dag. “Een mooier cadeau kun je niet wensen!”

Lees ook

Hennie Tijs leest voor in Lommerrijk

LUTTENBERG – Hennie Tijs leest op dinsdag 21 juli zijn verhaal ‘De reus en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.