Bosweek viert vijftigste editie met receptie

NIEUW-HEETEN – De vijftigste editie van de Bosweek staat voor de deur. Vanaf maandag 19 tot en met donderdag 23 augustus kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd weer lekker komen spelen in het Gerritsenbos bij De Belte. Het thema is dit jaar Veteranen.

Kinderen uit Nieuw-Heeten, Espelo en omstreken zijn maandag 19 augustus om 10.00 uur welkom op het schoolplein. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt verzameld om 9.00 uur. De kinderen vertrekken vanaf het plein naar het bos om te spelen, hutten te bouwen en allerlei andere leuke dingen te doen. De groep is rond 16.00 uur weer terug.
De kosten bedragen 3 euro per dag op maandag, dinsdag en woensdag. Donderdag wordt een uitstapje gemaakt naar Avonturenpark Hellendoorn. Dan bedragen de kosten 16 euro. Kinderen die een pas van Hellendoorn hebben, kunnen voor 5 euro mee.

In het kader van het vijftigjarig bestaan staat donderdag 15 augustus een receptie op het programma. Van 18.00 tot 20.00 uur worden in het bos herinneringen opgehaald aan de hand van oude foto’s en documenten die zijn verzameld. Oud-leiding, staf, pannenkoekenmoeders, deelnemers, iedereen is welkom. Parkeren kan op De Belte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.