Boerderijdienst in Diepenveen

REGIO – De werkgroep Kerken en Landbouw van de PKN kerken uit Bathmen-Okkenbroek, Colmschate-Schalkhaar en de RK kerk uit Lettele presenteert op zondag 25 augustus weer een boerderijdienst. Die vindt ditmaal plaats op de pachtboerderij van Stichting IJssellandschap aan de Raalterweg 49 in Diepenveen (vanuit Deventer de tweede boerderij vanaf Nieuw Sion aan de linkerkant), bij Heleen en Wilco van Beek. Aanvang is om 10.00 uur. Het thema van de dienst is Rentmeesterschap. Daarover vertelt Jaap Starkenburg, directeur-rentmeester van Stichting IJssellandschap, een verhaal. Ook Heleen en Wilco komen aan het woord. Heleen over haar betrokkenheid bij Salland boert en eet bewust; Wilco over hoe zij het begrip rentmeesterschap invullen op hun bedrijf. Voorgangers zijn: pastoraal werker Lonneke Gunnink en ds. Trijnie Plattje. Muzikale medewerking komt van muziekvereniging Eendracht uit Colmschate en Susan en Mieke ten Have.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.