Home / Sallandcentraal / Bingo voor jonge mantelzorgers

Bingo voor jonge mantelzorgers

REGIO – Carinova presenteert op vrijdag 30 augustus een bingoavond voor jonge mantelzorgers (12 t/m 15 jaar) in TraXX in Raalte. De activiteit is bedoeld voor jonge mantelzorgers uit de gemeenten Raalte, Deventer, Ommen, Hardenberg en Staphorst. Deelname is gratis en de avond duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Aanmelden kan tot 23 augustus bij Eline Heuvel via mob. 0613864271 of via e.heuvel@carinova.nl. Je bent jonge mantelzorger als je, langer dan drie maand, zorgt voor of zorgen hebt over een ziek gezinslid. Hierbij kan je denken aan ouders, broers of zussen, maar soms ook een opa of oma.

Lees ook

CDA Raalte vraagt om meer regie regionale overheid inzake stikstofcrisis

RAALTE – Als het aan het CDA Raalte ligt, gaat de wethouder met een duidelijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.