Beiaardier speelt samen met Caecilia tijdens de Stöppelhaene

RAALTE – De Stichting Vrienden van de Beiaard Raalte houdt samen met het fanfare-orkest St. Caecilia op donderdag 29 augustus om 12.30 uur, voorafgaande aan het oogstcorso, een Beiaard concert. Dit unieke muzikale spektafel zal te volgen zijn vanaf het terras van Restaurant de Zwaan en duurt circa 45 minuten.

Samen met het orkest van Caecilia o.l.v. Ton Nieuwkamp, dat beneden op de grond zit, zal de Beiaardier Henk Veldman hoog in de toren van de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing, leuke vrolijke muziek ten gehore brengen die in het teken staat van het oogstfeest. Het programma bevat een selectie uit gouwe ouwe hits (Blueberry Hill, Laat de zon in je hart, het Stoppelhaenelied, The Rose, I feel good/Celebration, Hallelujah en Fame) en spectaculair nieuw repertoire: This is what it feels like (Armin van Buuren) – speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd, Einsamer Hirte, The young Amadeus en een Beiaardsolo in relatie met Circus Renz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.