Beer & Snack Run in Nieuw Heeten moet traditie worden

NIEUW HEETEN – De Beer & Snack Run zorgde zondagmiddag tijdens het Bouwvakfeest in Nieuw Heeten voor flink wat hilariteit.

Aan de start verschenen ruim honderd deelnemers, van wie tien VIP’s. Die laatsten werden met een Limousine naar de eet- en drinkposten gebracht, de anderen moesten in totaal dik 1.100 meter (hard)lopen. En dan was het onderweg ook nog eens de bedoeling om vijf biertjes, wijntjes of Radlers en een frikandel weg te tikken.

Het weer zorgde er helaas wel voor dat enkele deelnemers het lieten afweten, maar dat past wel bij de sfeer van het programmaonderdeel dat op een geheel eigen wijze een ode brengt aan de luie bourgondiër.

“Volgend jaar zeker weer”, stelt Lyon Hutten namens de organisatie. “Het is onze bedoeling om er een traditie van te maken. Het is heel dom en simpel, maar de gezelligheid zit er meteen in.” Het was lekker druk in Nieuw Heeten, waar tegelijkertijd ook de autorodeo plaatsvond.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.