Basketbalclub Raalte zoekt nieuwe leden

RAALTE – De basketbalclub in Raalte is op zoek naar nieuwe leden. De informele club bestaat uit enkele mannen tussen de 30 en 60 jaar die eerder altijd in competitieverband hebben gebasketbald. Zij trainen elke maandagavond in De Berkte in Raalte Noord. De mannen spelen geen competitie, dus er zijn geen verdere verplichtingen. Een fanatiek potje basketbal en gezelligheid staan voorop! De trainingen beginnen weer op maandag 2 september. Zowel oud-basketballers als mannen die het leuk vinden om deze sport te beoefenen, zijn welkom om vrijblijvend een keer mee te doen. Aanvang is telkens om 20.30 uur. Voor verdere informatie mail naar Henny Temmink: hennytemmink@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.