Home / Nieuws / Anton en Dinie Reins vieren 60-jarig huwelijk

Anton en Dinie Reins vieren 60-jarig huwelijk

RAALTE – Anton en Dinie Reins-Melenhorst uit Raalte vierden op 19 augustus hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Dadema kwam even een bakkie doen bij het stel. Na hun huwelijk woonden de twee eerst in Nijverdal. Later verhuisden ze naar de Enkstraat in Raalte en inmiddels wonen ze alweer zeven jaar in een appartement in Schuilenburg. Het echtpaar kreeg zeven kinderen, twaalf kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Anton was in zijn werkzame leven een echt manusje van alles. De laatste jaren voor zijn pensioen werkte hij bij Ten Cate in Nijverdal. Daarnaast was hij druk als hoefsmid. Nu gaat hij nog graag naar de zorgboerderij. Dinie was huisvrouw en zorgde dat de tuin er altijd netjes uit zag. Daarnaast gaat ze nog graag naar de bingo en breit ze veel.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.