Alternative 80’s Party’s in Middenhuis

OLST – Sinds februari vindt er elke maand een Alternative 80’s Party plaats in het Middenhuis van de Aardehuizenwijk in Olst. De feestavond staat in het teken van de alternatieve stromingen die in de onstuimige jaren 80 populair waren: new wave, postpunk en synthpop, afgewisseld met electro, punk, ska en rock. Denk hierbij aan rauw klinkende bands als Joy Division, The Cult, The Clash en Public Image Limited; postpunk bands als The Cure, Siouxsie & The Banshees, Sisters Of Mercy en The Smiths; synthpop/electro geïnspireerde acts als Depeche Mode, New Order, OMD en Soft Cell en ‘new romantic’-bands als Simple Minds, Duran Duran, Ultravox en Spandau Ballet. Maar ook voorlopers als Roxy Music, Kraftwerk, Iggy Pop en David Bowie en nieuwe bands die zich duidelijk hebben laten inspireren door de 80’s komen voorbij. De komende edities zijn gepland op de zaterdagen 3 augustus, 7 september en 19 oktober. De Alternative 80’s Party’s duren telkens van 21.00 tot 24.00 uur. De entree is gratis, maar een donatie wordt zeer op prijs gesteld. De bezoekers dienen zelf hun drankjes mee te nemen (water is wel aanwezig).

Zie voor meer info staging2.slimsite.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.