Home / 112 / Zoon (16) opgepakt na fatale brand in woning Nieuwleusen

Zoon (16) opgepakt na fatale brand in woning Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De politie heeft een 16-jarige jongen uit Nieuwleusen aangehouden die wordt verdacht van brandstichting van de woning in Nieuwleusen. Bij de brand kwam de 22-jarige broer van de verdachte om het leven.

De politie heeft de afgelopen tijd grondig onderzoek gedaan naar de toedracht van de woningbrand. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek werd geconcludeerd dat de brand was aangestoken. De 16-jarige jongen was op het moment van de brand niet in de woning aanwezig en werd meerdere malen verhoord door de politie. “In de loop van het onderzoek rezen er dusdanige sterke verdenkingen tegen hem dat nu besloten is hem aan te houden. De jongen is ingesloten en zal aan de rechter-commissaris worden voorgeleid”, meldt de politie.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.