Zomerviskaravaan bij de Drostenkamp

RAALTE – De Zomerviskaravaan strijkt in samenwerking met HSV Raalte op donderdag 18 juli neer bij de Drostenkampvijvers in Raalte. Dit sportvisevenement is bedoeld voor de jeugd tot en met 13 jaar. Iedereen is welkom om tussen 10.00 en 16.00 uur (even) langs te komen. Wel graag inschrijving vooraf via staging2.stekkie.nl.

Door het hele land vinden in juli, augustus en september dertig eendaagse vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals mogen kinderen ook zélf vissen. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.