Home / Sallandcentraal / Zomerviskaravaan bij de Drostenkamp

Zomerviskaravaan bij de Drostenkamp

RAALTE – De Zomerviskaravaan strijkt in samenwerking met HSV Raalte op donderdag 18 juli neer bij de Drostenkampvijvers in Raalte. Dit sportvisevenement is bedoeld voor de jeugd tot en met 13 jaar. Iedereen is welkom om tussen 10.00 en 16.00 uur (even) langs te komen. Wel graag inschrijving vooraf via www.stekkie.nl.

Door het hele land vinden in juli, augustus en september dertig eendaagse vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals mogen kinderen ook zélf vissen. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.