White Cowbell Oklahoma in Taveerne Tivoli

RAALTE – De Canadese rockband White Cowbell Oklahoma treedt zaterdag 20 juli op in Taveerne Tivoli in Raalte.

Dat betekent stevige southern rock met invloeden vanuit de boogie, country en hardrock, geserveerd met een stevige knipoog en flink wat show. Denk aan een mix van Lynyrd Skynyrd, Kiss, Bob Seger, Alice Cooper, ZZ Top, Deep Purple en Thin Lizzy.

De band stond eerder op Ribs & Blues en zorgde toen voor een spraakmakend optreden. Want bij White Cowbell Oklahoma is het van dik hout. Zo neemt de band een bouwmarkt vol aan powertools zoals slijptollen en kettingzagen mee, die op het podium ingezet worden om een aanslag te doen op barkrukken, watermeloenen en andere materialen. Een van de gitaristen speelde ooit slidegitaar met zijn geslacht. Omdat rock-‘n-roll ook vermakelijk en shockerend mag zijn.

Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis. Een vrije gift is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.