Voorverkoop tickets Deventer Op Stelten van start

DEVENTER – De voorverkoop voor de ‘betaalde voorstellingen’ tijdens Deventer Op Stelten, dit jaar van 5 tot en met 7 juli, is inmiddels van start gegaan. Het gaat om de twee voorstellingen in de Deventer Schouwburg (Cia Maduixa en BackBone), de voorstelling in het Burgemeestershof (Vloeistof), het optreden in de Bibliotheek (TamTam) en de voorstelling van Tent. Deze tickets zijn enkel online te koop. Alle andere voorstellingen van ‘Deventer Op Stelten’ zijn gratis toegankelijk. Voor kaarten zie staging2.deventerschouwburg.nl. Voor meer informatie: staging2.deventeropstelten.nl.

Cia Maduixa. Foto: Juan Gabriel Sanz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.