Voorverkoop Rockin’ all over Den Nul Outdoor van start

DEN NUL – Op zaterdag 17 augustus vindt de tweede editie van Rockin’ all over Den Nul Outdoor plaats bij Eten en Drinken bij Ripperda in Den Nul. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

De bezoekers kunnen kijken en luisteren naar optredens van Stepping Stone (bluesrock), The Cowpokes (country/hillbilly), The Wanderers (ouderwetse vetkuiven rock ’n roll), Leif de Leeuw Band (bluesy rock, jams), Susan Santos (bluesrock) en Free Beer Bastards (rockcovers). De optredens vinden plaats op twee verschillende podia. Bovendien heeft Rockin’ all Over Den Nul Outdoor ook nog een heuse primeur: de Chicken Sh*t Bingo. De deelnemers kopen een lot dat is gekoppeld aan een kip. Als de betreffende kip haar ontlasting deponeert, win je een prijs. De presentatie is in handen van Nullenaar Frank Overweg.

Het festival begint om 18.00 uur. Tickets à 15 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via staging2.bijripperda.nl en bij Eten & Drinken BijRipperda in Den Nul; De Dom Úw Topslijter in Olst; Turnaround uw haar & beautysalon in Diepenveen; Disc Musicstore in Deventer; Slijterij De Santpoorthe in Deventer en DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.