Home / Sallandcentraal / Voorbereidingen OlsterFeest in volle gang

Voorbereidingen OlsterFeest in volle gang

OLST – Van woensdag 18 tot en met zondag 22 september vindt de zesde editie van het OlsterFeest plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op het programma staat onder de Appelloop op woensdag; een dorpsdiner en een modeshow op donderdag; een filmdiner in het Holstohus en een darttoernooi op vrijdag; de jaarmarkt en een feestavond met de Suit Up Band op zaterdag en een fietstocht, brommer- en oldtimerritten en muziek van Cool24 op zondag. Het volledige programma is te vinden op de nieuwe website www.olsterfeest.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.