Home / Sallandcentraal / Voor ‘t Groen maakt ommetje in Olst

Voor ‘t Groen maakt ommetje in Olst

OLST – Een groeiende groep burgers, maatschappelijke organisaties en ondernemers slaat de handen ineen om op lokaal niveau te zorgen voor een groen en vitaal landschap. Ook in Olst komt hiervoor een beweging op gang; deze noemt zich simpelweg Voor ‘t Groen. En daarbij is iedereen welkom.

Op zondag 7 juli houdt de groep tussen 15.00 en 17.00 uur een ommetje. Wie wil kan mee lopen, het verzamelen is bij de vistrap aan de Diepenveenseweg in Olst. Doel is kennis maken met particulieren uit de omgeving van Olst en Boskamp, die ook iets willen doen voor het milieu.

Voor ‘t Groen vertelt op 7 juli over de groep en de missie, over het gebied en het actieplan voor 2019. Ze horen graag van iedereen die eraan wil bijdragen en er deel van wil zijn. Aanmelden voor het ommetje kan via eetbaarolstwijhe@gmail.com. Wie die dag niet kan, maar wel iets wil doen, kan dat ook melden.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.