Vluchtelingenwerk zoekt taalvrijwilligers in Raalte

RAALTE – Vluchtelingenwerk Oost-Nederland biedt inburgeringscursussen aan in Raalte. Vluchtelingen en migranten leren de Nederlandse taal door het volgen van zo’n cursus. Vluchtelingenwerk in op zoek naar vrijwillige klassenassistenten die tijdens de lessen aanwezig zijn om de docent te ondersteunen.

De vrijwilligers dienen één dagdeel per week beschikbaar te zijn. Het gaat om de dinsdagochtend, woensdagmiddag, donderdagochtend of vrijdagochtend. Daarnaast zijn ze op zoek naar taalcoaches die, als aanvulling op de lessen, individuele taalbegeleiding willen geven aan een cursist. Dit gaat om ongeveer anderhalf uur per week op een moment dat de coach en de cursist het beste uitkomt.

Op staging2.vluchtelingenwerk.nl/raalte is meer informatie te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.