Home / Algemeen / Vluchtelingenwerk zoekt taalvrijwilligers in Raalte

Vluchtelingenwerk zoekt taalvrijwilligers in Raalte

RAALTE – Vluchtelingenwerk Oost-Nederland biedt inburgeringscursussen aan in Raalte. Vluchtelingen en migranten leren de Nederlandse taal door het volgen van zo’n cursus. Vluchtelingenwerk in op zoek naar vrijwillige klassenassistenten die tijdens de lessen aanwezig zijn om de docent te ondersteunen.

De vrijwilligers dienen één dagdeel per week beschikbaar te zijn. Het gaat om de dinsdagochtend, woensdagmiddag, donderdagochtend of vrijdagochtend. Daarnaast zijn ze op zoek naar taalcoaches die, als aanvulling op de lessen, individuele taalbegeleiding willen geven aan een cursist. Dit gaat om ongeveer anderhalf uur per week op een moment dat de coach en de cursist het beste uitkomt.

Op www.vluchtelingenwerk.nl/raalte is meer informatie te vinden.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.