Vijftiende editie van ‘Loop naar de Pomp’ tijdens Heinose Pompdagen

  HEINO – Ook dit jaar worden in Heino de Pompdagen georganiseerd. Het sportief hoogtepunt is op vrijdag 23 augustus, dan nemen hardlopers uit de hele regio het spreekwoord ‘Loop naar de pomp’ wel heel letterlijk. De combinatie van een dorpsfeest en een sportieve activiteit is in de praktijk bijzonder succesvol gebleken. Vanuit de wijde omgeving schrijven hardlopers zich in voor deze hardloopwedstrijd. Deze loop is uniek in zijn soort. Waar andere lopen steeds groter worden en steeds meer op elkaar gaan lijken, is deze loop kleinschalig.  

  Deze prestatieloop is er voor geroutineerde hardlopers 10 km, maar met name de 5 km is ook geschikt voor degenen die af en toe lopen en na de vakantie weer lekker in beweging willen komen. 

  De start en finish is in het centrum aan de Canadastraat bij de RK kerk. De lopers krijgen respectievelijk 1 of 2 rondes door het fraaie buitengebied van Heino voor de kiezen. De kinderen lopen een ronde naar de Paalweg, rond de vijver en finishen bij de RK kerk.

  Deelname is alleen mogelijk door voorinschrijving via staging2.mijninschrijving.nl, tot donderdag 22 augustus 18.00 uur of tot het maximale aantal deelnemers (175 per afstand) is bereikt, daarna sluit de inschrijving. 

  Vanaf 17.45 uur is het startnummer af te halen aan de Canadastraat ter hoogte van de RK kerk. Toiletgelegenheid is aanwezig op het terrein. Er is geen was- en kleedgelegenheid.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.