Veel spektakel op snikheet Sproeifeest

HOONHORST – Wedstrijden paalzagen, muzikale optredens van The New American Farmers, Startruck en anderen, een braderie, rommelmarkt en noem maar op… Het Sproeifeest, het jaarlijkse dorpsfeest van Hoonhorst, bood jong en oud afgelopen weekend weer volop vertier.

Prachtige hoogtepunten waren onder andere de bosarbeidwedstrijd ‘Axetreme Loggers Competition’, met een internationaal deelnemersveld, en het spektakel ‘Fiets ‘m d’r in.’ Dit spel, dat plaatsvond op de snikhete zaterdag, was in de plaats gekomen van de jaarlijkse ‘Iron Musclerun’, die van het programma is geschrapt omdat in de regio al veel van dergelijke obstakelruns gehouden worden. Gezien de tropische temperaturen was in het water vallen bepaald geen straf…

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.