Tweede editie mini-triathlon in Heeten

HEETEN – Heeten in Beweging en het bestuur van Zwembad de Oase in Heeten presenteren op zaterdag 13 juli de tweede editie van hun mini-triathlon. De start is bij Zwembad de Oase in Heeten. Het is de bedoeling dat de deelnemers 300 meter zwemmen, 9 km mountainbiken en 3 km hardlopen. Iedereen die een helm en een terreinfiets heeft, kan meedoen.

“Vanuit Heeten in Beweging willen we meer aanbieden dan alleen een ruimte in de sporthal om te kunnen sporten en te fitnessen”, vertelde woordvoerster Ria Kruiper vorig jaar. “En ons kwam ter ore dat het bestuur van het zwembad naar mogelijkheden zocht om het zwembad ook op andere manieren te gebruiken. Een triatlon is dan zeker een goede invulling.”

Voor de kijkers, de organisatie hoopt op veel publiek, wordt bij het zwembad extra ruimte gecreëerd zodat ze goed zicht hebben op het sportgebeuren. De deelnemers beginnen om 10.00 uur met zwemmen. De inschrijving is inmiddels gesloten. Tussen de dertig en veertig atleten doen mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.