Home / Sallandcentraal / TTC Elshof viert 40-jarig bestaan met touwtrektoernooi

TTC Elshof viert 40-jarig bestaan met touwtrektoernooi

ELSHOF – Touwtrekclub Elshof, oftewel TTC Elshof, viert op zondag 14 juli haar 40-jarig bestaan. Dat gebeurt onder andere met een NTB competitietoernooi aan de Elshofweg 11 (vanuit Broekland gezien bij de eerste drempel links). Het toernooi duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Publiek is welkom, met name ook mensen die meer willen weten over de touwtreksport. Daarnaast hoopt de vereniging ook vele oud-leden te mogen verwelkomen. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar. Voor de kinderen is er een springkussen en een zandbak.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.