Home / Algemeen / Timmerweek Lemelerveld van start
.

Timmerweek Lemelerveld van start

LEMELERVELD – Zo’n 130 kinderen kwamen maandagmorgen gewapend met hamer (met hun eigen naam erop) naar het scoutingterrein voor de jaarlijkse timmerweek, georganiseerd door een verjongd team van Saam Welzijn.

Onder toeziend oog van wethouder Schuurman, die ook het openingswoord gedaan had, werd er met veel vrijwilligers begonnen aan elf illegale bouwwerken, die in de loop van de week moeten uitgroeien tot heuse boerderijen.

In een mum van de tijd was de enorme stapel pallets en ander afvalhout door de toekomstige bouwvakkers geplunderd voor hun creatie. En om twaalf uur stond de ruwbouw van de meeste projecten als een huis.

Donderdag kan iedereen op de kijkavond weer zien tot welke creaties de jeugd in staat is. En dat allemaal zonder tekening of ellenlange bouwvergaderingen.

Lees ook

Kerstconcert Huygens Consort in klooster Nieuw Sion

DIEPENVEEN – Het Huygens Consort geeft zondag 12 december om 15.00 uur een kerstconcert in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.