Timmerweek Lemelerveld van start

.

LEMELERVELD – Zo’n 130 kinderen kwamen maandagmorgen gewapend met hamer (met hun eigen naam erop) naar het scoutingterrein voor de jaarlijkse timmerweek, georganiseerd door een verjongd team van Saam Welzijn.

Onder toeziend oog van wethouder Schuurman, die ook het openingswoord gedaan had, werd er met veel vrijwilligers begonnen aan elf illegale bouwwerken, die in de loop van de week moeten uitgroeien tot heuse boerderijen.

In een mum van de tijd was de enorme stapel pallets en ander afvalhout door de toekomstige bouwvakkers geplunderd voor hun creatie. En om twaalf uur stond de ruwbouw van de meeste projecten als een huis.

Donderdag kan iedereen op de kijkavond weer zien tot welke creaties de jeugd in staat is. En dat allemaal zonder tekening of ellenlange bouwvergaderingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.