Stap op voor de Volvo Nieuwenhuijse Blokje Om!

REGIO – Fietstoerclub Heikera houdt zondag 21 juli de 52 editie van de Volvo Nieuwenhuijse Blokje Om. Er is keuze uit afstanden van 40, 60 en 100 km. Zoals gebruikelijk zijn alle routes uitgezet met pijlen, zodat ontspannen genoten kan worden van de omgeving.

Toerleider Ben Veldkamp heeft drie prachtige, afwisselende routes samengesteld. Start en finish van de tocht is bij Zalen-restaurant de Veldhoek, Lemelerveldseweg 37, 8141 PS, Heino. Inschrijven voor de 100 km is mogelijk tussen 08.00 en 12.00 uur, voor de 40 en de 60 km tussen 09.00 en 12.00 uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon. NTFU-leden betalen 4 euro per persoon.

Kijk voor meer informatie op staging2.heikera.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.