Spot de nachtzwaluw op de Sprengenberg

HAARLE – Natuurmonumenten presenteert op zaterdag 13 juli een wandeling op de Sprengenberg. De deelnemers gaan samen met de boswachter op zoek naar de nachtzwaluw.

Deze bijzondere vogels zijn meestal maar eventjes in Nederland te zien. Begin augustus vertrekken ze alweer naar het zuiden. De nachtzwaluw laat zich moeilijk zien, maar is des te beter te horen. Vooral in de zomer als de zon onder gaat. De wandeling duurt van 21.30 tot 23.30 uur.

De deelnamekosten bedragen 10 euro (leden van Natuurmonumenten 7 euro); kinderen vanaf 9 jaar betalen 8 euro (leden 5 euro). Opgave vooraf via staging2.natuurmonumenten.nl/agenda. De excursie start bij de Informatieschuur De Pas aan de Molenweg 2 in Haarle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.