Sinners and Saints in Taveerne Tivoli

RAALTE – De tweemansformatie Sinners and Saints treedt op zaterdag 6 juli op bij Taveerne Tivoli in Raalte.

Met samenzang, akoestische gitaar, contrabas en een kringloopwinkeldrumstel dat door de beide heren met de voet wordt bespeelt, brengt het duo uit Charlotte (North Carolina) een mix van country en folk. Traan in je bier-muziek en vrolijke, dansbare meezingers.

De mannen timmeren al sinds 2011 aan de weg in Amerika en nu ook in Europa. Naast het Madness Festival op Terschelling en het Belgische Roots in het park zullen de heren hun muziek ook in Taveerne Tivoli te Raalte ten gehore brengen. Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

Foto: Jeff Howlett

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.