Signeersessie Plezierinspirator bij Bruna Raalte

RAALTE – Oud-Heetense Susan Veldkamp is de auteur van het boek ‘Minder moeten, meer plezier’. Zaterdag 13 juli komt ze langs in de Bruna Raalte om het boek te signeren. Van 11.00 tot 13.00 uur is ze te vinden in de Raalter boek- en kantoorhandel. Susan, geboren in Raalte, opgegroeid in Heeten, gaf haar baan als salesmanager op om vrouwen meer te laten genieten. Plezierinspirator noemt ze zichzelf. Stop met waar je niet blij van wordt, dat is het belangrijke advies in haar boek ‘Minder moeten, meer plezier’. Sinds eind mei ligt haar boek bij alle bekende verkooppunten en maakt zij een signeertour langs verschillende Bruna filialen in Nederland. Kijk voor meer informatie op staging2.susanveldkamp.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.