Home / Sallandcentraal / Sallandse Boerenmarkt en Matjesmarkt

Sallandse Boerenmarkt en Matjesmarkt

LUTTENBERG – Op 27 juli, 3 en 10 augustus presenteert De Laarman een gezellige Boerenmarkt met Sallandse streekproducten. Deze markt is overdekt.

Kom kijken, proeven en ruiken en verken de weg van het dagelijks eten van ‘Bord naar Boer’. Op de Matjesmarkt voor kids is een kinderkeuken ingericht waar kinderen zelf met eten aan de slag kunnen. De kinderen kunnen Luttenbergse pannenkoekjes bakken, creatieve frietjes maken of een Sallandse pizza bakken.

Doe je mee?

Heb je een grote oogst uit je eigen tuin of ben je een ster in het bakken of koken en wil je die producten ook aan anderen laten proeven en verkopen? Dan ben je van harte welkom op één of meer van onze markten. Meld je aan en er wordt een gratis kraampje neergezet. Ook een aantal Sallandse ondernemers heeft een kraam op de Boerenmarkt.

Matjesmarkt voor de kinderen

Heb je speelgoed waar je niet meer mee speelt, ben je heel goed in het maken van creatieve dingen of bespeel je een muziekinstrument en wil je een extra vakantiecentje verdienen? Dan ben jij ook van harte welkom op de Sallandse Boerenmarkt. Je hoeft je niet aan te melden.

De Boerenmarkt en de Matjesmarkt zijn te bezoeken van 11.00 tot 15.00 uur aan de Butzelaarstraat 60 in Luttenberg.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.