Sallandse Boerenmarkt en Matjesmarkt

LUTTENBERG – Op 27 juli presenteerde De Laarman een gezellige Boerenmarkt met Sallandse streekproducten. Maar ook op 3 en 10 augustus is deze markt nog te bezoeken. Het geheel is overdekt waardoor het een perfecte plaats is, zowel bij regen als bij warmte.

Kom kijken, proeven en ruiken en verken de weg van het dagelijks eten van ‘Bord naar Boer’. Op de Matjesmarkt voor kids is een kinderkeuken ingericht waar kinderen zelf met eten aan de slag kunnen. De kinderen kunnen Luttenbergse pannenkoekjes bakken, creatieve frietjes maken of een Sallandse pizza bakken.

Doe je mee?

Heb je een grote oogst uit je eigen tuin of ben je een ster in het bakken of koken en wil je die producten ook aan anderen laten proeven en verkopen? Dan ben je van harte welkom op één of meer van onze markten. Meld je aan en er wordt een gratis kraampje neergezet. Ook een aantal Sallandse ondernemers heeft een kraam op de Boerenmarkt.

Matjesmarkt voor de kinderen

Heb je speelgoed waar je niet meer mee speelt, ben je heel goed in het maken van creatieve dingen of bespeel je een muziekinstrument en wil je een extra vakantiecentje verdienen? Dan ben jij ook van harte welkom op de Sallandse Boerenmarkt. Je hoeft je niet aan te melden.

De Boerenmarkt en de Matjesmarkt zijn te bezoeken van 11.00 tot 15.00 uur aan de Butzelaarstraat 60 in Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.