Home / Sallandcentraal / Salland ‘kannie wach’n’ op Broeklanderfeest

Salland ‘kannie wach’n’ op Broeklanderfeest

BROEKLAND – De ‘beruchte’ promotieborden van het Broeklanderfeest, dit jaar van vrijdag 26 tot en met maandag 29 juli, hangen/staan er weer. Ditmaal heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘Kannie Wach’n’. Er zijn maar liefst zeventien verschillende ontwerpen/foto’s te zien.

De strekking: best lastig om je gedachten er op het werk bij te houden met al die voorpret van het Broeklanderfeest in je hoofd. Dan kan er dus best wel eens wat fout gaan: een ober die een dienblad laat vallen; een bouwvakker die zich op de vingers slaat; een politieagent die in plaats van een bekeuring maar een vrijkaart voor Broeklanderfeest uitschrijft en een hovenier die een kabel door zaagt; zo maar een aantal scenario’s. De makers lieten zich inspireren door hun eigen ervaringen in de weken voor het Broeklanderfeest. Dan gaat er blijkbaar ook wel eens wat mis op het werk. Marco Simons (van het PR-/mediateam van het Broeklanderfeest) vertelt: “We hopen met deze borden ook iets meer begrip te krijgen van onze werkgevers.”

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.