Ruige wandeling in Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 21 juli weer een ‘ruige tocht’ in de Duursche Waarden. De start van deze drie uur durende wandeling is om 9.30 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul.

De route voert langs de mooiste plekjes in de Duursche Waarden. De Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids vertelt ondertussen van alles over dit unieke gebied en het beheer van Staatsbosbeheer. De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar half geld). Aanmelden (heeft wel de voorkeur, maar is niet verplicht) kan via
evenementen@infocentrumijssel.nl of 0570-745040.

Zie verder staging2.staatsbosbeheer.nl of staging2.infocentrumijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.