Rockin’ all Over Den Nul – Outdoor

.

Twee podia met zes live acts op zaterdag 17 augustus BijRipperda Den Nul

DEN NUL – Op zaterdag 17 augustus gaat om 18.00 uur de tweede editie van Rockin’ all Over Den Nul’ Outdoor van start bij ‘Eten en Drinken bij Ripperda’ in Den Nul [Overijssel/Salland]. Een muzikaal evenement dat vier keer per jaar garant staat voor een waar feest met goede muziek, goed eten en lekker drinken.

De eerst editie in 2018 was een groot succes, mede dankzij, AJ Plug, Mr. Boogie Woogie en Steve Conte NYC. Wederom staat Rockin’ All Over Den Nul bol van diversiteit en presenteert het een programma met livemuziek dat staat als een huis, waarbij zowel jong als oud aan zijn trekken komt. Het buitenterrein BijRipperda wordt deze avond omgetoverd tot een waar festivalterrein met twee podia.

Line-up

  • Stepping Stone [Blues & Rock Experience] zijn oude rotten in het vak maar weten als geen ander de bluesrock van weleer levend te houden.
  • The Cowpokes staan garant voor een fijn potje country- en hillbillymuziek waarbij je niet stil kan blijven zitten.
  • The Wanderers, 50’s en 60’s Rock & Roll voor vetkuifen en Petticoats. Buddy Holly, Eddy Cochran en natuurlijk Elvis, The King zullen niet ontbreken.
  • Leif de Leeuw Band is een gelouterd fenomeen op gitaar en voor alle jamband en gitaarliefhebbers een must om te aanschouwen. Leif is dit jaar tot een van de beste gitaristen van Europa uitgeroepen, dus zet je schrap voor extatische gitaarsolo’s.
  • Gitaargodin Susan Santos uit Spanje is niet alleen een lust voor het oog maar weet met haar energieke bluesrock de boel in vuur en vlam te zetten. Geen siësta voor Susan want ze reist speciaal voor Rockin’ All Over Den Nul af naar het Sallandse land.
  • Bij de afsluiter is het meezingen en dansen geblazen met de ultieme chaos band Free Beer Bastards die een fijne collage aan rockcovers over het festivalterrein uitstrooit en misschien nog wel meer. The boy’s are back in town, of eigenlijk is het ‘back in the hamlet’ in dit geval.

Frankie’s Chicken Sh*t Bingo

Uniek in NL en voor het eerst tijdens Rockin’ all over DenNul Outdoor​ 2019
Al bijna 25 jaar lang is Chicken Sh*t Bingo een zondagtraditie in Ginny’s Little Longhorn Saloon. Afhankelijk van wie je het vraagt, werd Chicken Sh*t Bingo oorspronkelijk bedacht door Lone Star-songwriter Dale Watson​ of Ginny’s overleden echtgenoot Don Kalmbach. Hoe dan ook, het werd al snel een Austin-fenomeen. In de daaropvolgende jaren zijn er twee rivaliserende Chicken Sh*t Bingo’s ontstaan: de oorspronkelijke locatie in Noord-Austin in de Little Longhorn Saloon [FKA Ginny’s] en de nieuwere concurrerende factie in C-Boys Heart & Soul op South Congress. Zonder al te zeer vast te lopen in de politiek of de geschiedenis hiervan, kunnen we vooral melden dat beide bingo’s zeer de moeite waard zijn.

En nu dus voor het eerst in Nederland tijdens Rockin all over DenNul​ op 17 augustus bij Eten & Drinken BIJRipperda​. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur, voordat de dames op stok gaan, houden we een heuse Chicken Sh*t Bingo. Het is heel simpel: je koopt een lot, en als de kip op het vak met jouw nummer haar ontlasting deponeert, win je een fantastische prijs. De presentatie is in handen van Nullenaar Frank Overweg.

Burgers & Beugels

Leon Ripperda heeft samen met Grillmaster Robert Koerhuis en de plaatselijke ambachtelijke slager Paul van Essen & Zoons, een heerlijke 100% Maas, Rijn en IJsselvallei burger samengesteld. Vanaf 18.00 uur worden deze burgers onder de veranda van BijRipperda voor u gegrild. Daarnaast is er keus genoeg in andere overheerlijke versnaperingen, zo ook vegetarisch. En wat drinken we daarbij? Natuurlijk, bier uit dé beugelfles!

Voorverkoopadressen

Tickets à 15 euro in de voorverkoop zijn te verkrijgen via staging2.bijripperda.nl en bij de diverse verkooppunten: De Dom Úw Topslijter – Olst, Turnaround uw haar & beautysalon – Diepenveen, Disc Musicstore – Deventer, Slijterij De Santpoorthe – Deventer, DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin – Wijhe

Neem gerust het hele weekend vrij, want in de nabije omgeving van Den Nul zijn er genoeg recreatiemogelijkheden te vinden. Het Sallandse land langs de IJssel is ronduit prachtig en zeer de moeite van een aantal overnachtingen waard.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.