Rick Kemper is Sallandse Kei

RAALTE – Rick Kemper uit Heeten is onlangs uitgeroepen tot Sallandse Kei 2019. Deze nieuwe onderscheiding van de Rotary Raalte e.o. is bedoeld voor jongeren die zich actief inzetten voor de gemeenschap. Uit handen van mevrouw M. Procee, voorzitter van de Rotary Raalte, ontving Rick een fraai glasobject en een cheque van 500 euro die hij naar eigen inzicht kan besteden aan de organisaties waar hij actief voor is.

Rotary Raalte bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt op verschillende manieren gevierd. Naast de spandoeken met kunstwerken van Sallandse kunstenaars, die al maanden te zien zijn in Raalte, Olst-Wijhe en vier kerkdorpen, wilde de serviceclub ook actieve jongeren in het zonnetje zetten. Enkele maanden geleden werd daarom een oproep gedaan aan verenigingen en het maatschappelijke organisaties om jonge mensen, die een uitzonderlijke actieve bijdrage leveren aan hun organisaties aan te melden voor de titel ‘Sallandse Kei 2019’. Uiteindelijk werden tien jongeren genomineerd. De jury bestond uit de wethouders Toeter en Blind van respectievelijk de gemeente Raalte en Olst/Wijhe, de heer Metsemakers, directeur van de Capellenborg in Wijhe, mevrouw Bongertman van WIJZ en mevrouw Bulstra namens Rotary. Zij selecteerden drie jongeren voor de prijsuitreiking, vorige week maandag in De Zwaan in Raalte. Het ging om: Reindert Aberson (scouting Olst-Wijhe), Sanne Dasselaar (Leergeld Salland, de Gehandicaptenadviesraad en Humanitas) en Rick Kemper (onder andere Sallands Zotten en VV Heeten). Rick werd die avond uitgeroepen tot winnaar.

Op de foto (vlnr), Reindert Aberson, Sanne Dasselaar en Rick Kemper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.