Religieuze markt in kerk Lettele

LETTELE – Stichting Vrienden van de H. Nicolaaskerk in Lettele presenteert op zaterdag 3 en zondag 4 augustus, tijdens de kermis in Lettele, een religieuze markt. De kerk is beide dagen geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Op deze markt zijn allerlei (tweede hands) religieuze artikelen, zoals kruisbeelden, beeldjes, kerkboeken, bidprentjes en wijwaterbakjes verkrijgbaar. Tevens laat een iconenschilder zijn werk zien. Mensen die religieuze artikelen willen aanbieden, kunnen contact opnemen met Victor Munster (tel. 06 250 67 603) aan de Oerdijk 186 in Lettele. Men mag de artikelen zelf naar de kerk brengen, maar ophalen is ook mogelijk. Zie verder staging2.vriendenvandenicolaas.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.