Plezierinspirator Susan Veldkamp verzorgt signeersessie bij Bruna Raalte

Het inspirerende boek voor vrouwen om te kiezen voor meer plezier!

RAALTE/HEETEN – Op zaterdag 13 juli verzorgt auteur en plezierinspirator Susan Veldkamp een signeersessie bij Bruna in Raalte.

Susan Veldkamp is geboren in Raalte aan de Hofstedelaan en getogen in Heeten. Zij gaf haar baan als salesmanager op om vrouwen meer te laten genieten.Stop met waar je niet blij van wordt, dat is het belangrijke advies in het nieuwe boek ‘Minder moeten, meer plezier’. Sinds eind mei ligt haar boek bij alle bekende verkooppunten en maakt zij een signeertour langs verschillende Bruna filialen in Nederland. Het boek is een belangrijke stap in Susan’s missie om vrouwen in Nederland te inspireren, te stoppen met moeten en te kiezen voor meer plezier in je leven. Nog niet eerder genoot zij zo van het leven!

Over haar boek

Waarom lijkt het alsof je alleen maar doet wat je moet? Je moet je best doen op je werk, je moet er zijn voor de mensen om je heen, je moet een goede moeder zijn en je moet dingen goed doen en bij voorkeur perfect. Ergens weet je dat je het liever anders wilt en toch doe je het niet. Dat is eigenlijk raar, want het kost hartstikke veel energie! Waarom niet gewoon doen wat jou het meeste plezier oplevert? Ontdek hoe je met jouw ‘moeten’ kunt stoppen en laat je inspireren om te kiezen voor plezier!

Over Susan Veldkamp

Susan Veldkamp is getrouwd en moeder van twee kinderen. Lange tijd had zij een grote lijst van dingen die ze dacht te moeten. Met vallen en opstaan verving ze haar ‘moeten’ voor iets leukers of ze stopte er mee. Ze besloot te kiezen voor haar plezier, zonder schuldgevoel. In 2018 lukte het haar om ook in het groot te kiezen voor plezier. Ze gaf haar baan als salesmanager op om fulltime plezierinspirator te zijn. Nog niet eerder genoot zij zo van het leven!

Op zaterdag 13 juli komt zij speciaal op bij Bruna Raalte langs voor een signeersessie tussen 11.00 – 13.00 uur op de Herenstraat 19.

Kijk voor meer informatie op: staging2.susanveldkamp.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.