PEC Zwolle maakt er elf tegen FC Dalfsen

WIJHTMEN – Het combinatieteam van FC Dalfsen is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om PEC Zwolle van de dubbele cijfers af te houden. De Blauwvingers wonnen hun eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 0-11.

Op het snikhete Sportpark de Elshof in Wijthmen speelde PEC Zwolle voor het eerst onder de nieuwe oefenmeester John Stegeman. Tegenstander was FC Dalfsen, een team bestaande uit spelers van buurverenigingen SV Dalfsen en ASC’62.

Waar dit duel vorig jaar nog eindigde in slechts 0-5, was die stand dit keer halverwege al bereikt. Namens de Zwollenaren zorgden Lennart Thy (2), Stanley Elbers, Pelle Clement en Clint Leemans voor de doelpunten.

In de tweede helft bracht PEC tien nieuwe namen op het veld, alleen doelman Xavier Mous mocht blijven staan. Uitblinker na rust was de pas zeventienjarige Jarno Westerman, die drie doelpunten voor zijn rekening nam. Ook Mike van Duinen (2) en Stefan de Bert krikten de score verder op.

Dinsdagavond speelt PEC Zwolle het tweede oefenduel, dan gaat de ploeg op bezoek bij VV Hattem. De spelers van SV Dalfsen en ASC’62 genieten inmiddels van hun zomerstop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.