Par en Hole in one op golfbaan in Lemele

LEMELE – Op de golfbaan in Lemele werd vorig weekend speelronde 16 afgewerkt. Hierin noteerde Henri Duerink een rondje par (54 slagen). Hij pakte zodoende tien punten voor het tussenklassement strokeplay.

Negen punten waren er voor Theo Otten met een ronde van 56 slagen. Jan Willem van de Berg pakte de acht punten voor een ronde 57 slagen. Jan Hekman uit Ommen had 58 slagen nodig en kreeg zeven punten bijgeschreven. Jan sloeg een hole in one op hole dertien.

Tonnie Reimink had 59 slagen nodig en pakte zes punten. Hans Strijkveen had ook 59 slagen nodig maar op de holes tien tot en met achttien 2 slagen meer nodig dan Tonny en kreeg vijf punten. Gerrit Tempert, Gerard Velthof, Jan Hekman Nijverdal en Rik Ebben pakten de punten vier tot één voor het tussen klassement.

Stableford
Gerard Velthof pakte in het stableford klassement de tien punten na 41 stableford punten bij elkaar gespeeld te hebben. Gerrit Dankelman scoorde 40 stableford en kreeg negen punten bij geschreven. Theo Otten scoorde 39 stableford goed voor acht punten. Jan Willem van de Berg scoorde 38 stableford dit keer goed voor zeven punten.

Gerrit Tempert, Jan Hekman uit Nijverdal en Wim Grondman scoorden 37 stableford punten en kregen elk zes punten voor het tussenklassement. Deze spelers speelden allen hun handicap naar beneden. Henri Duerink, Jan Hekman uit Ommen en Johan Blikman scoorden 36 stableford en kregen elk nog drie punten bijgeschreven.

Tussenstand na 16 ronden:
Strokeplay; 1e Noël Shannon 135. 2e Hans Strijkveen 114. 3e Henri Duerink 83. 4e Jan Willem van den Berg 76. 5e Tonny Reimink 73. 6e Jan Hekman Ommen 71 punten.

Stableford: 1e Wim grondman 87. 2e Jan Willem van den Berg 77. 3e Noël Shannon 62.4e Diny Fransen 60. 5e Freddie Dijk en Gerard Velthof 58.7e Gerrit Dankelman 54.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.