Orgelconcert Gert van Hoef in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – De talentvolle organist Gert van Hoef geeft zaterdag 13 juli om 20.00 uur een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Op het programma staan werken van onder andere J.S. Bach, W.A. Mozart, K.J. Mulder en C. Saint- Saëns.

Gert is pas 24 jaar, maar heeft ondertussen al vele concerten gegeven in binnen- en buitenland. Zijn eigen YouTube kanaal heeft meer dan 53.000 abonnees. Gert rondde zijn conservatoriumstudie in 2018 af. Hij is de vaste organist van de Emined orgeltoonzaal in De Punt in Voorthuizen en van de kerk van de Hervormde gemeente in Voorthuizen. Van zijn hand verschenen al meerdere cd’s en DVD’s.
De entreeprijs bedraagt 13 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Reserveren kan via tel. 0572-371838 (Huetink) of per e-mail: adhuetink@gmail.com. Zie verder staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.