Open Tuinen Weekend van Groei en Bloei Salland

REGIO – Groei en Bloei afdeling Salland houdt in het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juli haar jaarlijkse Open Tuinen Weekend. Dertien tuineigenaren in Salland stellen hun tuinen open voor het publiek en laten zien hoe zij hun creativiteit en groene vingers tot uiting brengen in hun trots.

Het gaat om de tuinen van Miny en Jan Marsman aan de Fazantenbosweg 20 in Dalfsen; Karin en René Jansman aan de Ommerweg 8a in Dalmsholte; Marcel Evers en Chris Pen aan Akkerweg 3 en Saskia en Jos ten Have aan de Posthoornweg 17 in Lemelerveld; Marion en Martin Kogelman aan de Linderteseweg 56 en Catrien en Tom Westendorp aan de Nijverdalseweg 28 in Mariënheem; Liesbeth en Tom Hogenelst aan de Veenweg 10 en Ineke en Jan Stokvis aan de Portlandweg 1 in Nijverdal; Miny en Cor Elders aan de Dorpsstraat 67 in Heeten; Ineke en Piet Braam aan de Spinde 112, Dinie en Arnold Hutten aan de Westdorplaan 239, Ineke en Sjoerd Witteveen aan de Koriander 11 en Woonzorglocatie de Hartkamp aan de Jan van Arkelstraat 15 in Raalte. De Hartkamp is alleen op zaterdag geopend. Op de locatie aan de Linderteseweg 56 is beide dagen ook een kunstexpositie te bezichtigen en wordt gezorgd voor livemuziek.

De openingstijden zijn van 10.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. De tuinen zijn herkenbaar aan een vlag van Groei en Bloei. De meeste tuinen zijn rolstoeltoegankelijk. Om teleurstelling te voorkomen, kan men vooraf ook informeren bij de tuinen. Zie verder staging2.salland.groei.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.