Op adem komen tijdens het Sukerbietenfeest

LEMELERVELD – Op 18 augustus om 10.30 uur is er tijdens het Sukerbietenfeest een tentviering. Het thema van deze oecumenische viering dit jaar is ‘Op adem komen’. Hebben we een lange adem? Is onze 24 uurs economie een wedstrijd geworden? Hoe blijven we in balans?

De voorgangers in deze viering zijn pastor Joop Butti samen met de werkgroep tentviering die bestaat uit mensen vanuit de H. Hart Kerk en de Brugkerk uit Lemelerveld. Het is een viering die laagdrempelig is en waar altijd veel mensen op af komen. Jaarlijks wordt er door de voorgangers een sketch opgevoerd om het onderwerp van de viering op humoristische wijze uit te beelden, ook dit jaar gaat dat weer gebeuren. Het muzikale deel van de viering wordt afwisselend ingevuld door het koor Palet uit Luttenberg en samenzang begeleid door Miranda Temmink. De uitgekozen liederen passen precies bij het thema van de viering.

Tijdens de viering worden op een zeker moment alle aanwezige kinderen uitgenodigd om te helpen met ballonnen opblazen. De organisatie doet alvast een oproep: ”Kinderen, we hebben jullie hulp nodig, dus kom naar de tentviering. Hoe meer kinderen, hoe meer ballonnen we kunnen opblazen en ophangen, hoe groter de vreugde.”

Na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken. Iedereen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.