Onthulling zitelementen Haarle

HAARLE – Op vrijdag 28 juni werden de nieuwe zitelementen op het schoolplein van basisschool Op Weg in Haarle, onthuld. De afgelopen weken hebben leerlingen van groep 8 gewerkt aan nieuwe toevoegingen voor op het schoolplein. Samen met jongerenwerkers van Stichting De Welle hebben de leerlingen zitelementen verfraaid door ze te versieren met mozaïek.
Deze activiteit vloeit voort uit de ‘sport- en cultuurcarrousel’, waarbij het jongerenwerk van Stichting De Welle culturele activiteiten aanbiedt in de buitengebieden van de gemeente Hellendoorn. In overleg met de verschillende basisscholen wordt invulling gegeven aan dit project, dat als doel heeft kinderen op een originele manier kennis te laten maken met cultuur en van activiteiten te laten proeven die ze normaliter niet snel zouden uitvoeren.

Wilt u op de hoogte blijven van de resultaten? U kunt het jongerenwerk van Stichting De Welle volgen via Facebook staging2.facebook.com/jcplace2be of Instagram: @jwdewelle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.