Okkenbrooks Feest weer met revue en veel muziek

OKKENBROEK – Okkenbroek en omgeving maken zich op voor een nieuwe editie van het Okkenbrooks Feest; dit jaar van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli. Op het programma staat onder andere een revue, het vogelschieten, een demo motortrial en muziek van de Weekend Warriors, Kapitein Høk en Harten 10.

Het programma begint vrijdagochtend eerst met enkele activiteiten voor de plaatselijke jeugd (9.30 uur) en vervolgens een bingomiddag (15.00 uur). Om 19.45 uur volgt de traditionele revue, waarbij lokale en minder lokale gebeurtenissen aan de orde komen. Na afloop is er een optreden van zanger Menno Herder.

Het zaterdagprogramma start om 10.30 uur met de jaarlijkse optocht. Om 13.00 uur volgen twee activiteiten op het feestterrein: mollenmeppen en voetbalrodeo. Om 17.00 uur kan iedereen weer meedoen aan het vogelschieten (na de herintroductie van vorig jaar weer terug op het programma). Deelname kost 15 euro, maar dat is inclusief een Chinees buffet. Vanaf 21.00 uur is het feest in de tent met de Weekend Warriors (covers, medleys en mashups) en DJ Kevin Le Bridge. De entree bedraagt 5 euro.

Zondagochtend om 10.00 uur is het tijd voor bezinning tijdens de tentdienst. Om 11.00 uur volgt een brunch met medewerking van Dweilorkest de Brandheultjes. Aanschuiven kost 10 euro (basisschooljeugd half geld). ’s Middags vanaf 13.00 uur verzorgt achtvoudig Nederlands kampioen Alex van den Broek een demonstratie motortrial. Hij neemt diverse hindernissen en balanceert er met zijn motor op los. Vanaf 16.30 uur wordt het feest afgesloten met de Normaal-tributeband Kapitein Høk, volkszanger Maico en duo Harten 10. Zie verder: staging2.okkenbroeksfeest.nl.

Weekend Warriors. Foto: Claudia Angenent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.