Nieuwe locatie Historisch Festival Luttenberg schot in de roos

LUTTENBERG – Met zo’n 1.100 betalende bezoekers trok het Historisch Festival van Museum De Laarman in Luttenberg afgelopen zondag twee keer zoveel publiek als vorig jaar. De organisatie toont zich bij monde van Eduard Tielbeke dan ook dik tevreden.

Foto: Annet van Raalten

Het festival vond voor het eerst plaats bij de manege in Luttenberg, aangezien de eerdere locatie, een veld tegenover De Laarman, nu wordt gebruikt als maïsland. “En dat is heel goed bevallen”, vertelt Eduard. “Ik denk dat we bij de manege een mooier terrein hebben dan eerder.”

De bezoekers kregen weer een programma voorgeschoteld vol historische trekkers, auto’s, brommers, landbouwvoertuigen, oude ambachten en meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.