Nico het best met spreekwoorden

HEINO – Nico Bloothoofd heeft de fotowedstrijd van Fotoclub Heino en de Bibliotheek Heino gewonnen. Daar stond de afgelopen twee maanden een zuil opgesteld met daarop zeventien foto’s die allemaal een spreekwoord verbeeldden. Aan de deelnemers de taak om de juiste spreekwoorden te vinden. Dat was geen eenvoudige opgave. Bovendien waren enkele foto’s voor velerlei uitleg vatbaar. Daarbij werd bij de vaststelling van de winnaars dan ook rekening gehouden. Nico (rechts op de foto) mag als prijs een avondje komen kijken bij Fotoclub Heino. Jolien Wijermars (links) won de tweede prijs, een boekenbon. Amanda Deters, die de derde prijs won (een van de spreekwoordfoto’s naar keuze), was helaas verhinderd bij de prijsuitreiking. Tijdens de uitreiking kwam de suggestie naar voren de spreekwoordenzuil ook op scholen neer te zetten. De Fotoclub gaat daarmee aan de gang.
Foto: Piet Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.