Lucky Ajax naar feestdag Rohda

RAALTE – Zaterdag 14 september viert Rohda Raalte het tweede deel van het feestprogramma ter ere van het 90-jarig bestaan. Eind mei was al het zeer geslaagde eerste deel, maar 14 september gaat het gewoon verder. Dat gebeurt met de komst van Lucky Ajax, en koeschijterij en een feestavond.

Lucky Ajax, dat bestaat uit oud-cracks van Ajax, voetbalt tegen een speciaal samengesteld team vanuit alle seniorenteams van de Raalter vereniging, aangevuld met burgemeester Dadema. Er zijn speciale arrangementen geregeld om de wedstrijd vanaf de tribune met een hapje en drankje te kunnen volgen. Lucky Ajax komt elk jaar tien tot vijftien keer ergens in Nederland in actie en kan putten uit een arsenaal van beroemde voetbalnamen; van Sjaak Swart en John Heitinga tot John Bosman en Rob en Richard Witschge. De entree is gratis en de wedstrijd begint om 16.00 uur.

De hoofdprijs van de (aansluitende) ‘koeschijterij’ bedraagt 990,90 euro. Simpel gezegd, er wordt een koe losgelaten op het in kavels verdeelde veld 3. De ‘eigenaar’ van het kavel waarop vroeg of laat de eerste koeienvlaai terecht komt, wint de grote prijs. De kavels zijn te koop in het Rohda-clubhuis en bij de Zuivelhoeve in Raalte. Elk kavel kost 3,50, inclusief een bakje nootjes.

De voorbereidingen voor die feestavond in de Rohda-hal zijn al enige tijd volop aan de gang. Uitgangspunt is dat het een feest voor iedereen moet worden in een sfeervolle ambiance met goede muziek. Toegangskaarten kosten 5 euro. Voor de jeugd van 11 tot en met 15 jaar van Rohda is er diezelfde avond een teenage party in het clubhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.