Leerlingen Carmel sluiten installatietechniekproject af

RAALTE – De afgelopen periode hebben ruim honderd leerlingen van Carmel College Salland in Raalte meegedaan aan een project in het teken van installatietechniek. Dat leidde tot verschillende werkstukken die ze donderdag 27 juni presenteerden aan het publiek.

Diverse (installatie)techniekbedrijven in Raalte boden de mogelijkheid om het project af te trappen met bedrijfsbezoeken en pitches. De bedrijven kwamen met verschillende uitdagingen: ontwerp een ranja-automaat; bedenk een technische toepassing voor ouderen waardoor het zelfstandig wonen makkelijker wordt; ontwerp een voersysteem of ontwerp een beveiligingssysteem. Wethouder Jacques van Loevezijn reikte de eerste prijs uit aan Antoine en Ramon. Zij hadden naar aanleiding van een bedrijfsbezoek een eigen opdracht bedacht: een uitpaksysteem. De tweede prijs ging naar Koen, Jesse en Ivar met hun ontwerp voor een ranja-automaat. De derde prijs was voor Suus, Carsten en Inge, die ook de publieksprijs wonnen. Zij hadden een innovatief systeem bedacht voor hun opa’s en oma’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.