Kom proeven, shoppen en genieten op de Den Alerdinck Zomerfair

LAAG ZUTHEM – Van vrijdag 9 t/m zondag 11 augustus wordt de zesde editie van de Den Alerdinck Zomerfair georganiseerd op Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem bij Heino en Zwolle. In de boomgaard van Den Alerdinck maar ook op het voorplein en op het grote grasveld verzamelen zich meer dan 70 standhouders die allemaal unieke producten aanbieden die vaak niet in de winkel gekocht kunnen worden. “We vinden het altijd een mooie uitdaging om er voor te zorgen dat men bij ons op de fair vooral bijzondere en ambachtelijke spullen kan kopen, die je niet in de winkels vindt”, vertelt Aline. “Denk aan mooie hangmatten, tuinhaarden, bijzondere woonaccessoires, kunst, prachtige serviezen, kleding in alle soorten en maten, unieke sieraden, tuinplanten en nog veel meer. We hebben een mooie mix gemaakt van de standhouders die al jaren bij ons op de fair staan, aangevuld met nieuwe standhouders. Er is niets leukers voor ons dan dat we de bezoeker aan het einde van de middag weer naar huis zien gaan met een paar tassen met gekochte waar op de fair.”

Culinair Genieten

Bij een fair horen ook de delicatessen. “Er is veel te proeven op de fair”, vertelt Aline. “Zo hebben we bijzondere wijnen, heerlijke jam, stroop en wildpaté, ontelbaar veel smaken fudge, heerlijke worstjes en fuet, verrukkelijke caramel, diverse soorten olijfolie en eigengemaakte taarten. Je zou het liefst alles willen meenemen!” Ook is er op het terras veel lekkers te verkrijgen. “Naast het lekkers dat wordt aangeboden door van Dam catering, hebben we dit jaar ook een aantal leuke foodtrucks uitgenodigd die al het lekkers vers bereiden.”

Muziek, demonstraties en workshops

Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten. “Altijd leuk is een grappige foto in de Fotocaravan, er zijn iedere dag diverse paardendemonstraties en roofvogelshows, er zijn muzikale optredens van Vocality en B. Morris en last but not least is er een bijzonder muzikaal programma gemaakt samen met Ons Genoegen uit Heino. Om de sfeer helemaal compleet te maken worden de bezoekers verwelkomd door echte jonkvrouwen van Den Alerdinck en kan men ook het Koningshuis bezoeken. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten, ook voor hen is er van alles te doen. Genoeg redenen dus om 9, 10
en 11 augustus alvast in je agenda te reserveren.”

De Den Alerdinck Zomerfair is op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Havezate Den Alerdinck bevindt zich aan de Den Alerdinckweg 1 te Laag Zuthem, nabij Heino. De entree bedraagt 8,50 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Het parkeren is gratis, ook is de fair voor fietsers goed te bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.