Kom naar het Dorpskasteel in het Dorpshuus

HEINO – Op woensdag 24 juli wordt het Dorpshuus een echt Dorpskasteel. Alle kinderen mogen op bezoek komen, want het is feest op het kasteel Er wordt gedanst, gespeeld, geschminkt, geknutseld, gefeest, gegeten en gedronken. Kortom: een echt kasteelfeest! Kinderen vanaf 4 jaar mogen zich opgeven en die dag ook verkleed komen als prins, prinses, jonkvrouw, ridder, koning, koningin, graaf of gravin. Kinderen die nog geen zes jaar zijn, mogen met een begeleider komen. Het kasteelfeest is van 13.30 tot 15.30 uur. De kosten zijn 3,50 euro pp, inclusief ranja en wat lekkers. Begeleiders van de kinderen betalen geen entree. Geef je dus snel op bij de balie van het kasteel (het Dorpshuus) of via kidsclub@dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.